ADDRESS

Dr. Oortwijn Botjeslaan 63
9681 GD Midwolda

Nieuw in 2020

Meegaan , je blijven ontwikkelen en vooruit proberen te komen.
Dat klink bij mij altijd als muziek in de oren. Je constant ontwikkelen om samen in 2020 vooruit kunnen. Jou helpen om met het soepel houden van gespannen en pijnlijke spieren. Positief vooruit gaan doen we samen, ik door jou te ondersteunen en je fit te houden.
Door het volgen van diverse cursussen en trainingen kan ik jou in 2020 ook helpen met :

  • Sportmassage of ontspanningsmassage met een Touch Of Stone.Hot-Stone

    Een massage met warme basaltstenen waarbij je afwisselend met en zonder stenen gemasseerd wordt waardoor de combinatie van warmte en beweging je dieper in het spierweefsel kan komen wat de massage effectiever maakt.


  • Cupping – Detox massage massage cupping

    Een massage in combinatie met vacuum cups. Met fexibele siliconen vacuüm cups en door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm die zorgt voor betere doorbloeding. Deze cupping massage heeft een stimulerende werking op de huid en de onderliggende weefsels en dit geeft een diepe, ontspannen en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogd.

Gun jezelf dat onderhoud van je lichaam en maak een afspraak.
een regelmatige massage voorkomt problemen en houd je lichaam fit. Preventief onderhoud want hiermee voorkom je verval in oude klachten en nieuwe blessures.
Bel mij nu voor een afspraak, ook bij urgente problemen ben ik 24/7 bereikbaar.
contact

Share