Adres

Dr. Oortwijn Botjeslaan 63
9681 GD Midwolda

Telefoon

0597 726 626

Over mij

Mijn naam is Jan Verwoert 

Sport is mijn passie, ik deel dit graag ook met jou.

In de jaren 90′ was ik actief bij Atletiek vereniging de Spartaan in Lisse waar ik een aantal jaren heb getraind met de Triatlon groep.
Nadat ik aan diverse kwart triatlons heb meegedaan, heb ik  in 1995 mijn 1e marathon in Antwerpen gelopen.
In 2004 ben ik weer begonnen met geregeld een rondje te hardlopen, na jaren van huwelijk en kleine kinderen.
2010 was het jaar van omschakeling en zo in 2012 mijn Atletiek diploma looptrainer gehaald.
Vanaf 2011 werk ik partime bij de gemeente Oldambt als beheerder Sportaccommodaties.
Momenteel ben ik nog steeds actief als trainer van een wedstrijd-prestatiegroep bij Atletiek vereniging Aquilo in Winschoten.

Ik ben gediplomeerd NGS Sportmasseur
Van Augustus 2017 tot mei 2018 hield ik praktijk in Sportcentrum Nico Jager te Winschoten.
Door het beschikbaar krijgen van een ruimte bij huis is mijn praktijk nu gevestigd aan de Dr. Oortwijnbotjeslaan 63, 9681GD Midwolda.
Het is ook altijd mogelijk om een massage bij je thuis te bespreken. Ik heb een mobiele massagetafel en kom desgewenst bij jou langs.

Hier verricht ik o.a. Sportmassages voor spierletsel en problemen met spierspanningen. Een van de mogelijkheden zijn ontspanningsmassages, deze massages zijn zeer rustgevend voor sporters én niet sporters!
Naast Sportmassage kan ik je ook helpen bij het aanleggen van tapingen of bandages. Dit preventief of ter ondersteuning bij een blessure.
Tapen van bijvoorbeeld een enkel wordt nog te weinig gedaan als preventieve maatregel tijdens sportactiviteiten, maar is zeker aan te bevelen.

Voorafgaand aan de sportmassage kan er een intake plaatsvinden.
Deze intake bestaat uit een gesprek, gevolgd door eventuele functietesten en diverse metingen van het lichaam. Met het functieonderzoek dat wordt uitgevoerd, wordt nagegaan of het lichaamsdeel functioneert, zoals het hoort te functioneren. Aan de hand van een aantal vragenlijsten (sociale anamnese) wordt een beeld verkregen dat bepalend is voor het verdere verloop van het behandelproces. De resultaten van de intake vormen dus de basis voor uw persoonlijke behandeling. Vanuit het intake gesprek wordt ook duidelijk welke behandeling het beste bij u past of juist niet (contra-indicaties).

Aan de extra tijd en handelingen die besteed worden gedurende de intake, verreken ik géén extra kosten. Dit is inbegrepen bij de eerste behandeling.

Wilt u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.
0597-726626 / info@sportpraktijkoldambt.nl

Tot gauw!

 

Share